Мирогощанська громада

Рівненська область, Дубенський район

Новини

Дата: від до Скинути
10 Грудня, 2020 р., 09:18
10 грудня світова спільнота відзначає День прав людини, а в Україні з минулого року вперше ініційовано проведення Всеукраїнського дня безоплатної правової допомоги – у пам’ять проголошення Генеральною Асамблеєю ООН у 1948 року Загальної декларації прав людини.
09 Грудня, 2020 р., 11:07
З 11 по 14 грудня 2020 року комунальний заклад «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради за підтримки Відділення Національного олімпійського комітету України в Рівненській області оголошує конкурс «Спортивні рекорди. Володарі м’яча», присвячений  Всесвітньому дню футболу.
06 Грудня, 2020 р., 11:34
Шановні військовослужбовці, ветерани Збройних сил України! Прийміть щирі вітання з нагоди професійного свята - Дня збройних сил України! Це свято тих, хто обрав відповідальну професію військового і вважає захист співвічизників справою всього життя. Наші військовослужбовці, які знаходяться зараз на передовій, є прикладом та взірцем патріотизму, відваги та мужності для молоді. На них покладена священна місія - боронити рідну землю, забезпечувати мирне життя свого народу. Бажаємо всім вам, здоров'я, миру та спокою! Зі святом! Слава Україні! З повагою, сільський голова Надія Чух.
03 Грудня, 2020 р., 12:54
Пробне зовнішнє незалежне оцінювання проходить з метою ознайомлення всіх охочих із процедурою проведення зовнішнього незалежного оцінювання, структурою та змістом тестового зошита, порядком доступу до пункту тестування та робочого місця. Пробне тестування є важливою складовою підготовки до зовнішнього незалежного оцінювання.
03 Грудня, 2020 р., 09:00
Щороку 3 грудня відзначається Міжнародний день інвалідів. Цей день покликаний більш пильно звернути увагу на тих, хто живе поруч, і простягти руку тому, хто потребує допомоги. На їхню долю випали нелегкі випробування, однак вони, долаючи труднощі, проявляють виняткову силу духу і непохитну віру в життя.
30 Листопада, 2020 р., 15:01
Голод… Це страшне слово повертає нас у далекі 1932 – 1933 та 1946-1947 роки. Український народ у смутку і скорботі доземно схиляє голови, вшановуючи пам’ять мільйонів його жертв, засуджуючи творців цієї чорної сторінки в історії України.
30 Листопада, 2020 р., 13:00
27 листопада 2020 року у м. Корці відбулася обласна Спартакіада за участю представників територіальних громад Рівненщини приурочена до Дня місцевого самоврядування. Участь взяли команди з Мирогощанської, Миляцької, Козинської, Бугринської, Підлозькоїта Корецької ОТГ. Переможці змагань нагороджені кубками, грамотами та медалями. Представники Мирогощанської ОТГ вибороли місця: І - місце з настільного тенісу (чол.); І - місце з настільного тенісу (жін.); І - місце зі стрільби з пневматичної гвинтівки (чол.); III    - місце зі стрільби з пневматичної гвинтівки (жін.); IV    - місце з шашків (жін.); IV - місце з більярду (чол.) Щиро дякуємо учасникам змагань, працівникам та депутатам нашої ОТГ.
30 Листопада, 2020 р., 12:30
В Головному управлінні ДПС у Рівненській області нагадують, що з  01 серпня поточного  року представники бізнесу мають змогу використовувати програмні реєстратори розрахункових операцій. Здійснити реєстрацію програмного РРО можна, подавши реєстраційну заяву в електронній формі, скориставшись засобами Електронного кабінету. Програмне забезпечення для ПРРО абсолютно безкоштовне та є  доступним для повноцінного використання суб’єктами господарювання на добровільній основі.
26 Листопада, 2020 р., 14:05
З метою привернення уваги громадськості до проблем гендерно зумовленого насильства у період з 25 листопада по 10 грудня 2020 року у Мирогощанській сільській раді заплановано проведення ряд інформаційно-просвітницьких заходів приурочених до щорічної Всесвітньої акції «16 днів проти насильства».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь