Мирогощанська громада

Рівненська область, Дубенський район

Новини

Дата: від до Скинути
09 Лютого, 2021 р., 11:44
Однозначно на це питання відповісти ніхто не зможе, оскільки кожна ситуація індивідуальна, а відповідно, той спосіб, який вигідний в першому варіанті зовсім може не підходити під ситуацію і особливості другого.
05 Лютого, 2021 р., 14:01
З початку січня поточного року у багатьох регіонах України представники окремих політичних партій та професійні організатори акцій протесту провели мітинги з приводу зростання тарифів на комунальні послуги - ціни на газ та електроенергію, тарифів на тепло та воду.
04 Лютого, 2021 р., 11:31
Виставково-ярмаркова діяльність спрямована на створення сприятливих умов для збільшення обсягів експорту конкурентоспроможної продукції та послуг, удосконалення технологій, залучення інвестицій і кредитів, забезпечення науково-технічного і технологічного оновлення вітчизняного виробництва, зміцнення міжнародних зв'язків, підвищення міжнародного іміджу держави, розвитку ділового туризму в регіонах України, активізації інноваційного процесу та виробничої кооперації.
04 Лютого, 2021 р., 10:43
У зв’язку з тим, що на електроенергію були встановлені єдині фіксовані ціни, з 1 січня поточного року домогосподарства, які використовують електроенергію для індивідуального опалення і потребують соціальної підтримки, мають можливість звернутися за призначенням житлової субсидії.
03 Лютого, 2021 р., 11:40
З 5 по 8 лютого 2021 року комунальний заклад «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради за підтримки Відділення Національного олімпійського комітету України в Рівненській області оголошує конкурс «Спортивні рекорди. Прес».
29 Січня, 2021 р., 10:15
У зв’язку з виконанням планових ремонтних робіт на обладнанні Дубенського РЕМ  в лютому 2021 року буде тимчасово припинятись електропостачання наступним споживачам:
29 Січня, 2021 р., 09:00
Бій на залізничній станції Крути 29 січня 1918 року, в якому українські воїни, юнаки й студенти затримали наступ більшовиків на Київ, став символом героїзму та самопожертви молоді у боротьбі за незалежність.
28 Січня, 2021 р., 15:29
Соціальний проект “Допомога поруч” (https://dopomoga.msp.gov.ua) створений для надання адресної допомоги вразливим категоріям населення. Проект об’єднує зусилля благодійних та громадських організацій, бізнесу, волонтерів, небайдужих громадян, органів державної влади та місцевого самоврядування з виявлення потреб людей через «гарячі» телефонні лінії, звернення та надання їм необхідної допомоги.
26 Січня, 2021 р., 15:32
Автентичними колядками та щедрівками по закінченню Різдвяних свят у сільській раді вітали з приходом нового року аматорський вокальний колектив с.Костянець «Срібні роси» під керівницвом Надії Гандзюк та жіночий колектив «Горлиця» на чолі з Любов’ю Пшеничною.
26 Січня, 2021 р., 11:53
Чудова сніжна погода, яка в ці дні панує в нашому краї, дає змогу дітлахам весело, а головне активно проводити своє дозвілля на вулиці взимку. КЗ «ОЦФЗН «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради за підтримки Відділення НОК України в Рівненській області пропонують учнівській молоді та дошкільнятам долучитися до обласних конкурсів «Зимова фортеця», «Сніговик FEST» та «Зимові рекорди».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь