Мирогощанська громада

Рівненська область, Дубенський район

Новини

Дата: від до Скинути
19 Березня, 2021 р., 10:43
Відповідно до презентації Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України щодо напрямків державної підтримки агропромислового комплексу у 2021 році в державному бюджеті буде передбачена спеціальна бюджетна дотація за наявні бджолосім'ї за умови реєстрації пасіки та за наявності від 10 до 300 бджолосімей у розмірі 200 грн. на бджолосім'ю.
16 Березня, 2021 р., 16:16
Відділ освіти Мирогощанської сільської ради щиро вітає Лінник Олену Миколаївну, вчителя інформатики Княгининської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів, з перемогою (І місце) у ІІ турі ХVІІІ  обласного конкурсу-ярмарку педагогічної творчості у номінації «Інформатика».
14 Березня, 2021 р., 11:42
З метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності, суверенітету і територіальної цілісності України, підвищенню суспільної уваги і турботи про учасників добровольчих формувань 14 березня в Україні відзначають День українського добровольця.  
11 Березня, 2021 р., 11:57
Наявна в Управлінні СБ України в Рівненській області інформація свідчить про існування реальної загрози вчинення на території нашої країни злочинів терористичного та диверсійного характеру, в тому числі, спрямованих на дестабілізацію діяльності об'єктів підвищеної небезпеки, критичної інфраструктури та військових об'єктів.
11 Березня, 2021 р., 10:12
10 березня, у Рівненському академічному обласному театрі ляльок відбулися урочистості, присвячені вшануванню переможців ІІІ етапу ХХ Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості, що проходить під гаслом «Об‘єднаймося ж, брати мої», та вчителів, що підготували переможців. Серед нагороджених - Науменко Олена, учениця 8-А класу Мирогощанськоі ЗОШ І-ІІІ ступенів, та вчитель Мелех Наталія Іванівна (номінація «Історія України та державотворення»), Антонюк Олександра, учениця КЗ «Мистецька школа» Мирогощанської сільської ради, та вчитель Кудіна Євгенія Петрівна (номінація «Образотворче мистецтво»). Учасники святкового дійства отримали цінні подарунки та грамоти, а також мали змогу насолодитися переглядом вистави за творами Великого Кобзаря «Думи мої, думи мої», яку майстерно виконали актори Рівненського театру ляльок.
11 Березня, 2021 р., 09:06
09.03.2021 року у відділі освіти Мирогощанської сільської ради проведений І відбірковий етап заочного обласного конкурсу читців-декламаторів «В Тарасовій думі, у Лесиній пісні живе Україна моя».
10 Березня, 2021 р., 10:22
 Дубенська міськрайона філія Рівненського обласного центру зайнятості інформує про наявні актуальні вакансії:
05 Березня, 2021 р., 12:21
Ледь відчутним весняним подихом приходить до нас чудове свято – 8 Березня, що втілює пробудження усієї природи від зимового сну. Цей день несе для всіх ніжність і красу.
01 Березня, 2021 р., 12:04
Досить часто трапляються такі неприємні ситуації, коли в магазині покупець ненароком впускає або ж зачіпає товар, який лежить неналежним чином, і він розбивається чи пошкоджується. І, як правило, працівники магазину/адміністрація/охорона починають відразу вимагати сплатити кошти за такий зіпсований товар.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь