Мирогощанська громада

Рівненська область, Дубенський район

Новини

Дата: від до Скинути
01 Березня, 2021 р., 11:52
    У відділі освіти Мирогощанської сільської ради підведені підсумки І туру ХVІІІ конкурсу-ярмарку педагогічної творчості.
23 Лютого, 2021 р., 08:40
В зв’язку з виконанням планових ремонтних робіт на обладнанні Дубенського РЕМ в березні 2021 року буде тимчасово припинятись електропостачання наступним споживачам:
22 Лютого, 2021 р., 15:42
До уваги випускників бакалаврату та усіх бажаючих здобути освітній ступінь магістра хореографії у Рівненському державному гуманітарному університеті.
22 Лютого, 2021 р., 15:41
Кафедра хореографії РДГУ  здійснює підготовку фахівців на основі ОКР молодшого спеціаліста для здобуття освітнього ступеня «БАКАЛАВР» за спеціальністю 024 «ХОРЕОГРАФІЯ»
22 Лютого, 2021 р., 15:36
Кафедра хореографії РДГУ  здійснює підготовку фахівців на основі повної загальної середньої освіти для здобуття освітнього ступеня «БАКАЛАВР» за спеціальністю 024 «ХОРЕОГРАФІЯ».
20 Лютого, 2021 р., 09:00
20 лютого в Україні щорічно відзначають День Героїв Небесної Сотні згідно з Указом Президента від 11 лютого 2015 року “Про вшанування подвигу учасників Революції Гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні”. Цього дня вшановуємо пам’ять про тих громадян, завдяки яким змінено перебіг історії нашої держави. Більшість із них віддали своє життя під час подій Революції Гідності (листопад 2013 року – лютий 2014 року), інші загинули пізніше – у березні та квітні 2014 року, захищаючи ідеали демократії, обстоюючи права та свободи людини, європейське майбутнє України.
17 Лютого, 2021 р., 10:25
Мирогощанська сільська рада висловлює щиру подяку  ТОВ «Мирогощанське»,  в особі Пшеюка Ігора Леонідовича, ТОВ «Агроконсалт АВ», в особі Волтерса Александера, МПП «Сузір’я», в особі Євтушенка Степана Михайловича, ТОВ «Волинь Край»,  в особі Сизона Олександра Степановича, Мирогощанському аграрному коледжу в особі Терновика Віктора Ярославовича, ТОВ «Агро Класік» в особі Білоусової Тамари Вячеславівни, Новосадюку Олександру Петровичу, Самкову Віталію Миколайовичу, Воловніку Руслану Петровичу, Добридніку Василю, Намчуку Максиму Миколайовичу за допомогу у подоланні наслідків негоди на території населених пунктів  протягом  лютого 2021.
15 Лютого, 2021 р., 09:43
З кожним роком все далі і далі історія віддаляє нас від вогняних років афганської війни. Але час не підвладний викреслити з нашої пам’яті героїчні подвиги, приклади мужності і вірності військовому обов’язку, які продемонстрували тисячі відданих синів України. У ній брали участь більш ніж 160 тисяч українських військовослужбовців, понад три тисячі українських солдат і офіцерів загинули. Донині десятки вважаються зниклими безвісти.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь