Мирогощанська громада

Рівненська область, Дубенський район

Новини

Дата: від до Скинути
22 Червня, 2021 р., 12:41
Цьогоріч у рамках святкування 30-річчя незалежності Украі?ни за сприяння Міністерства розвитку громад та територіи? проводиться Всеукраі?нськии? культурно-освітніи? МАРАФОН «Наша незалежність».
22 Червня, 2021 р., 10:29
Підтримайте своїм голосом наш проєкт «Створимо публічний простір разом!» у конкурсі від програми «Активні громадяни», яка реалізується Британською Радою спільно з трьома досвідченими спів-заявниками (ОГС): ГО «Міцна громада», ГО «Молодіжна Платформа», та Херсонським обласним благодійним фондом «Об’єднання», що розміщуються на сході, заході та на півдні України відповідно.
18 Червня, 2021 р., 08:52
17 червня 2021 року відбулося засідання комісії з питань захисту дітей Мирогощанської сільської ради. На порядок денний було винесено 4 питання, зокрема  щодо захисту майнових прав дітей, надання дозволу органу опіки та піклування Мирогощанської сільської ради на оформлення договору купівлі-продажу квартири, у якій зареєстровані неповнолітні, надання дозволу на здійснення зміни місця реєстрації та вирішення органом опіки та піклування спору щодо участі у вихованні дитини того з батьків, хто проживає окремо від неї.
15 Червня, 2021 р., 10:14
13 червня 2021 року у с. Зоря Рівненського району відбулися обласні спортивні ігри «Краща спортивна громада Рівненщини 2021 року» серед команд сільських територіальних громад.
15 Червня, 2021 р., 10:14
13 червня 2021 року у с. Зоря Рівненського району відбулися обласні спортивні ігри «Краща спортивна громада Рівненщини 2021 року» серед команд сільських територіальних громад.
14 Червня, 2021 р., 15:58
На сьогоднішній день є дуже актуальними питання, які стосуються прийняття спадщини та процедури її оформлення. До Дубенського бюро правової допомоги надходять численні звернення громадян, у яких останні все частіше бажають отримати відповіді на питання, що стосуються реалізації їх спадкових прав. Зокрема поширеним є питання прийняття спадщини дитиною.
11 Червня, 2021 р., 11:55
Учасники обласного конкурсу хореографічних колективів «Веселі закаблуки» серед учнів закладів освіти Рівненської області - танцювальний колектив «Наталонька», Княгининської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів. Керіник Гуз Наталія Миколаївна. Народний танець - «Полька з бубнами».
09 Червня, 2021 р., 09:50
Учні Мирогощанської та Княгининської ЗОШ І-ІІІ ст. активно долучилися до Всеукраїнського фізкультурно-оздоровчого заходу «Рух – це здорово!».
07 Червня, 2021 р., 14:36
До відома пасічників! Прийнято постанову Кабінету Міністрів України від 12 травня 2021 року № 517 «Про внесення змін до Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для державної підтримки розвитку тваринництва та переробки сільськогосподарської продукції, затвердженого постановою Кабіне.ту Міністрів України від 7 лютого 2018 року № 107».
02 Червня, 2021 р., 09:13
Діти – це диво, яке наповнює життя кожного дорослого щирою радістю і теплотою. Діти так потребують любові, турботи, батьківської ласки і так хочеться, щоб кожне дитяче серце не було обділене цим маленьким щастям.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь