Мирогощанська громада

Рівненська область, Дубенський район

Новини

Дата: від до Скинути
27 Вересня, 2021 р., 10:32
Міжнародна організація праці (МОП) у співпраці з Програмою розвитку Організації Об’єднаних Націй (ПРООН) в Україні продовжують реалізацію спільного проєкту «Розширення економічних можливостей для жінок як відповідь на кризу COVID-19 в Україні» (далі – Проєкт). Проєкт реалізується у двох цільових регіонах – Рівненській та Сумській областях.
23 Вересня, 2021 р., 12:51
Громадянам України, а також іноземцям та особам без громадянства, які на законних підставах перебувають на території України, гарантуються свобода пересування та вільний вибір місця проживання на її території, за винятком обмежень, встановлених законом.
21 Вересня, 2021 р., 10:48
Дубенський відділ податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок управління податкового адміністрування фізичних осіб ГУ ДПС у Рівненській області інформує, що відповідно до п. 12 підрозд. 9 прим. 4 розд. XX «Перехідні положення» Податкового кодексу України від 02 грудня 2010 року № 2755-VI із змінами та доповненнями сплата збору з одноразового (спеціального) добровільного декларування (далі – Збір) здійснюється декларантом протягом 30 календарних днів з дати подання одноразової (спеціальної) добровільної декларації (далі – Декларація).
21 Вересня, 2021 р., 10:47
Фахівці Дубенської ДПІ Головного управління ДПС у Рівненській області з метою залучення фізичних осіб до кампанії одноразового (спеціального) добровільного декларування проводять широку інформаційно-роз’яснювальну роботу.
21 Вересня, 2021 р., 10:45
Протягом січня-серня 2021 року до бюджетів громад Дубенського району платниками сплачено 51,8 мільйонів гривень плати за землю, що на 10,8 мІльйонів гривень більше за минулорічні показники.
17 Вересня, 2021 р., 13:33
Останніми роками спалювання сухої трави, рослинних залишків та побутового сміття перетворилося на справжнє екологічне лихо. Доводимо до відома жителів громади, керівників сільськогосподарських підприємств та фермерів щодо недопущення спалювання залишків рослинності, сухостою та сміття з метою попередження виникнення пожеж у природних екосистемах.
17 Вересня, 2021 р., 08:49
Вже два місяці невідомі сумнівні особи ходять по домівках і поширюють неправдиву інформацію про ТОВ «РІВНЕГАЗ ЗБУТ», що працює під брендом «ТВІЙ ГАЗЗБУТ». Ці особи пропонують підписати нові заяви-приєднання до договору постачання природного газу та здійснити передплату на їх рахунок.
15 Вересня, 2021 р., 09:28
Перехідний період впровадження електронних лікарняних було продовжено до 01 жовтня – відповідний наказ Міністерства охорони здоров’я України № 1836 підписали 28.08.2021. На цей час пацієнти все ще можуть отримати як паперові, так і е-лікарняні залежно від закладу охорони здоров’я. А в разі вагітності та пологів, захворювання на ВІЛ або психічного розладу мають бути видані виключно паперові листки непрацездатності.
10 Вересня, 2021 р., 13:35
Традиційно у другу суботу вересня відзначається свято всіх прихильників здорового способу життя, фізкультурників, спортсменів, ветеранів спорту - День фізичної культури і спорту. За всіх часів саме здорові духом і тілом люди складали опору суспільства, адже спорт не тільки дає здоров'я, він загартовує характер і волю. Україна завжди славилась своїми спортивними талантами, фізичне виховання – це здоров’я нації.
07 Вересня, 2021 р., 07:25
04-05 вересня 2021 року в Мирогощанській ТГ у лісовому масиві поблизу с. Липа відбулися Всеукраїнські змагання  «Матчева зустріч серед клубів 2021» зі спортивного орієнтування. В заході взяли участь 260 учасників із 16 регіонів України.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь