Мирогощанська громада

Рівненська область, Дубенський район

Новини

Дата: від до Скинути
28 Жовтня, 2021 р., 16:08
У цей день ми згадуємо імена наших земляків і всіх тих, хто своєю мужністю і безкорисною любов’ю до Батьківщини наближали день вигнання нацистських окупантів із України. Це стало можливим завдяки об’єднанню зусиль всієї антигітлерівської коаліції та визвольних антинацистських рухів. Спільна перемога не була б можливою без спільних зусиль
28 Жовтня, 2021 р., 15:25
З метою створення належних умов для виявлення обдарованих дітей, розвитку їх нахилів, інтересів, здібностей та природних обдарувань у закладах загальної середньої освіти Мирогощанської сільської ради,  з дотриманням законодавства України в частині запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби СOVID -19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 у період з 11 по 23 жовтня 2021 року проведено перший (шкільний) тур І етапу,  а 25-26 жовтня 2021 року другий  (міжшкільний) тур І етапу Всеукраїнських олімпіад з навчальних предметів.
28 Жовтня, 2021 р., 11:01
Підприємець торгує на ринку: чи необхідно застосовувати РРО
28 Жовтня, 2021 р., 09:33
13 жовтня 2021 р. Міністерство освіти і науки України затвердило Умови прийому на навчання для здобуття вищої освіти в 2022 році, які порівняно з умовами прийому 2021 року істотно змінили доступ до здобуття вищої освіти на другому (магістерському) рівні. Зокрема, у 2022 році для вступу на спеціальності економічного і управлінського спрямування необхідно скласти Єдиний вступний іспит з' іноземної мови та Єдине фахове вступне випробування, які передбачають використання організаційно-технологічних процесів здійснення зовнішнього незалежного оцінювання (ЗНО).
27 Жовтня, 2021 р., 15:14
З 1 липня 2021 року Міністерство економіки України спільно з Державною службою України з питань праці запровадили електронну послугу щодо реєстрації декларації відповідності матеріально- технічної бази вимогам законодавства з питань охорони праці через Портал електронних сервісів Мінекономіки.
27 Жовтня, 2021 р., 12:05
Плануєте поліпшити житлові умови або отримати від держави житло для тимчасового проживання? Для вашої зручності зібрали добірку держпослуг, пов’язаних із житлом на Гіді. 
22 Жовтня, 2021 р., 10:33
Дубенський відділ податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок управління податкового адміністрування фізичних осіб ГУ ДПС у Рівненській області повідомляє, що згідно з абзацом першим п. п. «д» п. п. 164.2.17 п. 164.2 ст. 164 Податкового кодексу України (далі – ПКУ) до загального місячного (річного) оподатковуваного доходу платника податку на доходи фізичних осіб включається дохід, отриманий платником податку як додаткове благо (крім випадків, передбачених ст. 165 ПКУ) у вигляді основної суми боргу (кредиту) платника податку (крім суми прощеного (анульованого) основного боргу платника податку за іпотечним кредитом в іноземній валюті, забезпеченим іпотекою житлової нерухомості), прощеного (анульованого) кредитором за його самостійним рішенням, не пов’язаним з процедурою банкрутства, до закінчення строку позовної давності, у разі якщо його сума перевищує 25 відс. однієї мінімальної заробітної плати (у розрахунку на рік), встановленої на 1 січня звітного податкового року, що у 2021 році становить 1500 грн (6000 грн х 25%).
22 Жовтня, 2021 р., 10:29
Дубенська ДПІ Головного управління ДПС у Рівненській області  інформує, що відповідно до пункту 177.10 статті 177 Податкового кодексу України фізичні особи-підприємці зобов’язані вести облік доходів і витрат.
21 Жовтня, 2021 р., 15:01
Мирогощанська територіальна громада долучилася до загальнодержавної акції «Створюємо ліси разом», яка наразі триває в Україні. Спільними зусиллями працівників апарату управління, ДП «Дубенський державний лісгосп», КП «Мирогощанске» та поліцейського офіцера громади висаджено 110 саджанців червоного дуба, липи та сумаха пухнастого (оцтове дерево) на місці майбутньої зони відпочинку по вул. Шевченка у с. Мирогоща Перша.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь