Мирогощанська громада

Рівненська область, Дубенський район

Новини

Дата: від до Скинути
06 Вересня, 2021 р., 09:05
В зв’язку з виконанням планових ремонтних робіт на обладнанні РЕМ у вересні місяці 2021 року буде тимчасово припинятись електропостачання наступним споживачам:
01 Вересня, 2021 р., 08:00
Друзі! День 1 вересня завжди особливо урочистий і хвилюючий, адже саме з нього починається незвіданий, цікавий і водночас нелегкий шлях до пізнання, до нових звершень, до самостійного життя. Бажаємо усім вам на цьому шляху підкорити нові вершини знань, зустріти добрих і надійних друзів та досягти омріяної мети. Нехай ваші здібності, наполегливість стануть запорукою визначних успіхів у дорослому житті. Шановні педагоги, нехай цей навчальний рік відкриє перед вами нові горизонти пізнання себе та світу, надихне вас успіхами виховання, а батьків – гордістю за своїх дітей.
31 Серпня, 2021 р., 19:33
Напередодні 1 вересня, в рамках спільного проекту «Готуємося до школи разом!», організованого  Всеукраїнською благодійною організацією "Дарунок", Дубенського районного відділу ГУ Нацполіції в Рівненській області, магазином канцелярії «Офіс Центр», неочікувані подарунки отримали найменші жителі Мирогощанської громади, які опинилися в скрутних життєвих обставинах. Нові рюкзаки, шкільне приладдя, зошити вручили поліцейський офіцер громади, лейтенант поліції Дубенського РВП ГУ Національної поліції в Рівненській області Віктор Мокрійчук, інспектор сектору ювенальної превенції відділення поліції Дубенського РВП ГУ Національної поліції в Рівненській області  Тетяна Єрмолаєва та начальник Служби у справах дітей Мирогощанської сільської ради Тетяна Котовська.
31 Серпня, 2021 р., 09:19
На відміну від допомог по вагітності та пологах, компенсації заробітку за час догляду за хворою дитиною та інших допомог, які фінансуються за кошти Фонду соціального страхування України з першого дня і до завершення тимчасової втрати працездатності, у випадку загальних захворювань або травм перші п’ять днів непрацездатності оплачуються за кошти роботодавця. А починаючи з шостого дня і до одужання – фінансуються ФССУ.
30 Серпня, 2021 р., 14:59
24 серпня 2021р. відбувся Міжнародний фестиваль-конкурс талантів "TALANT UKR FEST". Учні КЗ "Мистецька школа" Мирогощанської сільської ради Міщук Ніна (2кл.) - викладач Бондар Т. Є. та Подтероб Анастасія (Зкл.) - викладач Кашперук О. В. в номінації інструментальне виконавство (клас фортепіано) здобули переможні місця і були нагороджені дипломами 2-го ступеня та пам'ятними подарунками. А викладачі Бондар Т. Є. І Кашперук О. В. отримали подяки за високу педагогічну майстерність та значний вклад у виховання підростаючого покоління.
30 Серпня, 2021 р., 11:44
Понад 8 мільйонів гривень отримали жителі Рівненщини, які скористалися правом на податкову знижку
29 Серпня, 2021 р., 09:00
Щороку 29 серпня в Україні відзначається День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України. Цей день встановлено Указом Президента України від 23 серпня 2019 року № 621 для увічнення героїзму військовослужбовців і добровольців, котрі віддали життя за батьківщину, як нагадування про одну із найкривавіших подій війни на сході України – Іловайську трагедію.
26 Серпня, 2021 р., 08:51
Рівненщина: від торгівлі підакцизними товарами місцеві бюджети отримали 82,4 мільйонів
25 Серпня, 2021 р., 16:17
Традиційно розпочали з молебеню за Україну у Свято-Михайлівській церкві. За вщент заповненої глядацької зали Мирогощанського агарного коледжу урочистості відкрила голова сільської ради Надія Чух. З вітальним словом також звернулися директор коледжу Віктор Терновик, депутат Рівненської обласної ради Олександр Дехтярчук та член спілки письменників України – Любов Пшенична.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь