Мирогощанська громада

Рівненська область, Дубенський район

Новини

Дата: від до Скинути
29 Жовтня, 2020 р., 15:28
28 жовтня в Україні щорічно відзначається День визволення України від фашистських загарбників. Це день, коли з нашої землі були остаточно вигнані війська нацистської Німеччини.
28 Жовтня, 2020 р., 12:45
Відеоверсія каталогу над яким працювали учасники проєкту "Креативні маршрути успіхів громадами Рівненщини" за підтримки УКФ. Нагадаємо усі учасники проєкту представили культурно-мистецькі надбання громади.
28 Жовтня, 2020 р., 08:34
У наш час дуже багато сімей розлучаються, після чого доводиться вирішувати питання з ким із батьків буде жити дитина або діти, якщо їх декілька. А далі традиційно виникає питання щодо призначення аліментів. Таким чином, з одного з батьків, з яким не проживає дитина (діти) стягуються аліменти. Оптимальною є ситуація, коли один з батьків (платник аліментів) сумлінно і відповідально ставиться до свого обов’язку щодо матеріального забезпечення своїх дітей. Однак досить часто трапляються випадки, коли колишні чоловік/дружина ухиляються від сплати грошових коштів всіма можливими шляхами. Так що робити в таких випадках? Де віднайти достатньо коштів для нормального забезпечення і розвитку дитини? Деякі громадяни вже чули інформацію щодо допомоги від держави, але все ж є і ті, у яких виникають питання: «Чи правда, що аліменти платитиме держава?» Дубенське бюро правової допомоги в цій консультації пропонує актуальну інформацію про аліментів від держави в 2020 році.
21 Жовтня, 2020 р., 17:38
Просимо вибчення за завдані незручності під час проведення дорожніх робіт філією "Дубенська ДЕД" ДП "Рівнеоблавтодор". Попередньо дані роботи не узгоджувалися з сільською радою.
20 Жовтня, 2020 р., 14:37
На даний час на території громади здійснюється зрізка аварійних дерев! 
20 Жовтня, 2020 р., 12:14
Головним механізмом забезпечення соціального захисту населення при оплаті житлово-комунальних послуг є програма житлових субсидій, яка діє в Україні вже понад 20 років.
19 Жовтня, 2020 р., 10:06
Фінальний форум Проекту «Креативні маршрути успіхів громадами Рівненщини, метою якого стало підписання меморандуму про співпрацю між працівниками галузі культури громад Рівненщини. Учасникам заходу вручені  сертифікати, як підсумок успішного навчання в Проекті.
16 Жовтня, 2020 р., 13:21
Щорічно, відповідно до резолюції ООН, 5 грудня відзначається Міжнародний день волонтерів в ім'я економічного і соціального розвитку  (скорочена назва – День волонтера), а відповідно до Указу Президента України в кожну другу неділю грудня, в цьому році це 13 грудня, відзначається День благодійництва.
15 Жовтня, 2020 р., 12:58
На жаль, не всі батьки дбайливо ставляться до рідних дітей і матеріально їх підтримують. Іноді платник аліментів, дізнавшись про судове рішення і про необхідність сплати коштів на утримання власної дитини, ховається, перестає відповідати на дзвінки, звільняється з роботи або навіть змінює місце реєстрації.
14 Жовтня, 2020 р., 16:13
Сьогодні, 14 жовтня, наша країна відзначає кілька свят. В першу чергу це Покров Пресвятої Богородиці а також День захисника України, День Українського козацтва, День створення УПА.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь